This is a free Purot.net wiki
  • View:

Ellan mediamuistoja

Monesti nuorempana tykkäsin kuunnella Titi-nalle cd-levyjä ja Pressanpomoa ja joitan satunnaisia kappaleita muilta esittäjiltä kuten Ellaa ja Aleksia. Tykkäsin kuunnella myös huvituttikonserttien kappaleita levyiltä ja taisin myös käydä parissa huvituttikonsertissa.

Nykyään käytän enimmäkseen tietokonetta ja kännykkää. Tietokonetta tulee käytettyä melkeinpä kaikkiin koulutehtäviin ja joidenin ohjelmien katsomiseen. Kun taas kännykkää käytän kun otan päivittäin kavereihin yhteyttä.

Opin käyttämään tietokonetta kun sain sims2, pelasin sitä iskän putkikoneella joka toimi paremmin kuin minun nykyinen kone.. Pidin paljon siitä pelistä kun monesti pelattiin sitä peliä minun senaikaisen parhaan kaverin kanssa.

Aloin myös oppimaan kirjoittamaan tietokoneella, kun olin mummilla yökylässä ja leikimme siskoni kanssa kauppaa ja koneelle piti kirjoittaa kaikki ostokset ja tulostaa kuitti ostajalle. Myös kirjoitin mummin koneella, kun se ei ollut päällä ja leikin pikakirjoittajaa.

Pelejä joita pelasin oli varmaankin monopoli, kimple, choko,  Afrikan tähti ja arvaa kuka pelit. Pelasin yleensä äidin tai siskoni kanssa niitä.

Parhaat lehdet joita luin oli aku ankka ja heppahullu. Ja niitä oli aina jännittävä odottaa että mitä seuraavassa lehdessä on, tai mitä yllätyksiä sieltä löytyisi.

Lapsena minulle ja siskolleni myös luettiin monenlaisia erilaisia kirjoja kuten Katto Kassista ja Ella-kirjoja. Katsoimme myös Muumi elokuvia ja Ronja Ryövärintytärtä.

Minun lempi tv-ohjelmat lapsena oli Franklin ja Muumit, tykkäsin niistä todella paljon koska ne eivät olleet liian pelottavia tai tylsiä.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

@mervikuismanen yleensä pelasin lautapelejä kotona ja päiväkodissa, koska se oli hauskaa ajanvietettä ja siskoni halusi minusta hänelle häviäjän..
ellajeea   (25.01.2016 13:19)
 

Miksi lautapelit ovat mielestäsi hyvä ajanviete kotona, päiväkodissa ja koulussakin?
mervikuismanen   (25.01.2016 13:11)