This is a free Purot.net wiki
  • View:

Jennyn media

Pienenä tuli katseltua monenlaisia lasten ohjelmia, mutta suosikit olivat pikkukakkonen ja Bratzit.

Pienenä katselin myös monenlaisia tv-sarjoja, mutta mieleen jäävimmät olivat Kyle XY (2006-2009), Serranon perhe (2003-2008), Tuhkimotarina, esp. Mi Gorda Bella (2002-2003) ja Salatut elämät. Salatut elämät sarjan katsomisen aloitin noin viiden vanhana ja katson sarjaa yhä. Pienenä myös ehdottomasti oli pakko nähdä  Miss Suomi kisat, niitä ei voinut jättää väliin. Pienenä yksi parhaimmista animaatioleffoista joista pidin oli tädiltä saatu vuoden 1989 julkaistu Lady Lady 2. Ja yhä suosikki!

    

Lasten ohjelmia mistä en tykännyt yhtään oli pikkukakkosen morso ja pikkukakkosen lopussa oleva "varokaa heikkoa jäätä" kohtaus.

  

Pienenä tykkäsin selailla prinsessa lehtiä, ne olivat kova juttu. Muistan myös paksun vanhan satukirjan, missä oli paljon pieniä satuja. Sitä vanhemmat lukivat aina iltaisin. Itse opein kunnolla lukemaan vasta ykkösluokalla. Ella luokkaretkellä kirjan avulla. Luin kirjan niin monta kertaa, että muistan vieläkin kirjan juonen ja tapahtumia.

Pienenä tykkäsin kuunnella Smurffit kasettia, joka piti aina laittaa soimaan jos autolla jonnekkin kuljettiin. Myös kaksi ehdotonta lempi biisiä oli Maija Vilkkumaa - Ei ja All Saints - Rock Steady.

Päiväkodissa oli pöytätietokone, jossa oli musta tausta ja pystyi näppäilemään valkoista A-kirjainta. Koneella ei pystynyt muuta tekemään, eikä muut näppäimet toiminut. Se oli aina niin hauskaa näppäillä valkoista A-kirjainta mustalle ruudulle niin paljon kuin jaksoi. :D Pienenä ei tullut pahemmin mitään pelejä pelattua, lautapelejä ja semmosia vain. Ensimmäisen tietokoneeni sain kutos luokalla, joululahjaksi. Siitä lähtien netti vähitellen tullut elämään mukaan.

Nykyään käytän tietokonetta vain koulutehtäviin ja musiikin kuunteluun. Oikeastaan käytän tietokonetta vain silloin kun on pakko käyttää. En tykkää siitä miten kaikki siirtyy sähköiseen muotoon, varsinkaan koulu asioissa, kun tykkää mielummin tehdä kaiken käsin. Puhelimella tulee taas oltua aika paljon sosiaalisessa mediassa mukana. On Facebook, instagram ja Whatsapp.

Varsinaisesti en mitään lehtiä lue, joskus tulee puhelimella selattua iltalehteä tai iltasanomia. Tv-sarjoja en seuraa varsinaisesti mitään muuta kuin Salatut elämät sarjaa.

 

    

 

 

 

 

 


 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

@mervikuismanen En osaa sanoa mitään kohtuullista aikaa paljonko olisi hyvä käyttää puhelimeen...
Ite joskus käytän enemmän ja joskus taas vähemmän.
Viime aikoina jääny vähemmälle.
Mutta en laske minuutteja siitä kauanko sillä olen tai kauanko olisi hyvä olla.
Tulee käytettyä sen verran mitä tulee. ( :
zeny_   (25.01.2016 13:19)
 

Kuinka paljon käytät vapaa-ajastasi kännykällä viestimiseen? Mikä on mielestäsi kohtuullinen aika?
mervikuismanen   (25.01.2016 13:13)