This is a free Purot.net wiki
  • View:

Joni

Terve! Olen 24-vuotias lähihoitajaopiskelija Loviisasta. Perheeseeni kuuluu isä, äiti, pikkuveli ja sekarotuinen rakki. Minulla on monta hyvää ystävää ja pari sitäkin läheisempää.

Viikolla vietän vapaa-aikani yleensä käyden salilla, tehden koulutöitä, lukien ja saunoen. Viikonloppuisin kaikki tämä unohtuu. Keskityn vain lepäämään ja viettämään aikaa ystävieni kanssa.

Telkkarista tulee seurattua Big bang theoryta. Pelejä ei hirveästi tule pelattua, mutta kavereiden kanssa tulee aina välillä pelattua Fifaa tai Call of dutya. Musiikkia tulee kuunneltua ihan fiiliksen mukaan.

Lempiruokiani ovat pizza ja sushi. Pizzassa tulee olla ainakin pepperonia ja ananasta. Oikeastaan, en koskaan söisi itse sushia ilman, että siinä olisi wasabia ja soijaa mukana. 

Olen ollut todella onnekas, sillä olen päässyt matkustelemaan todella paljon. Amerikassa on tullut monet kerrat käytyä moikkaamassa mummoa ja vaaria. Eurooppaa olen päässyt kiertämään interreilillä,koulun reissuilla, laskettelureissulla ja tädillä vieraillessa. Nyt olen viimeisen vuoden aikana päässyt käymään myös Indonesiassa ja Kiinassa. Parin viikon päästä olen lähdössä Filippiineille kuukaudeksi.

Opinnot ovat sujuneet hyvin ja yleisesti ottaen olen hyvin kiinnostunut eri aiheista mitä alallani opiskellaan. 

Olen työskennellyt siivoojana, muuttomiehenä, varastomiehenä ja nyt lähihoitajaopintojeni aikana päiväkodissa, vanhainkodissa ja kotihoidossa.

Ainoa mikä on varmaa tulevaisuuden suunnitelmissani on se, että aion pitää huolta ihmissuhteistani ja panostaa opiskeluun. Lähihoitajakoulutuksen jälkeen haen opiskelemaan sairaanhoitajaksi ja palomieheksi. Ensisijaisesti toivon, että pääsen opiskelemaan palomieheksi.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Tosi kiva teksti! (:
Onko sekarotusella rakilla joku nimi kenties?
Tosi kiva kyllä että olet päässyt noin paljon matkustelemaan. (:
zeny_   (25.01.2016 13:15)
 

Kiinnostavaa, värikästä tekstiä!

Kiitettävä kieliasu!

Millaisia suunnitelmia sinulla on Filippiinien-matkalle?
mervikuismanen   (06.12.2015 16:11)