This is a free Purot.net wiki
  • View:

Jonin mediamuistoja

Lapsena tuli katsottua prätkähiiriä, Scooby Doota ja teletappeja. Muistaakseni minulle luettiin Goosebumbs sarjan kirjoja ja Scooby Doo sarjan kirjoja. Linkin Parkkia tuli myös kuunneltua nuorempana paljon ja Playstationilla tuli pelailtua erilaisia sotapelejä. Aku Ankkaa luin melkein päivittäin. Kotoa löytyi iso pino Aku Ankkoja.

Pelailin tietokonella junnumpana erilaisia pelejä. Yksi peli, jonka muistan oli shakkipeli. Tietokonetta opin käyttämään varmaan vasta myöhemmin, kun piti opetella tekemään, sillä muutakin kuin pelaamaan pelkästään pelejä.

Nykyään katson tietokoneelta aina silloin tällöin sarjoja ja elokuvia. Uutisia tulee myös aina välillä luettua. Yleensä käytän tietokonetta koulutöihin tai tiedonhakuun. Televisiota tulee iltaisin katsottua ja musiikkia tulee kuunneltua, joko radiosta tai spotifysta.

Sanoisin, että sarjoja/leffoja tulee katsottua noin 5-10h viikossa. Musiikkia tulee taas kuunneltua varmaan 15-20h viikossa. Uutisia tulee luettua pari tuntia viikossa, ellei sieltä löydy todella kiinnostavaa aihetta.

Tarvittaessa osaan mielestäni olla tarpeeksi mediakriittinen. Esimerkiksi tietoa haen vain sivuilta, jotka varmasti ovat luotettavia ja pitävät sivustonsa ajantasalla.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.