This is a free Purot.net wiki
  • View:

Umwari

Olen Mahoho 21vuotta vanha,minä asun kolme vuotta suomessa.Olen kongolaisia mä tule suomessa vuonna 7.12.2012 perhe kanssa. Olen terveelinen ja ytävällinen,olen kasvanut ja totttunut toimia muiden kanssa. Mulla on kaksi harrastuksia yksi on lukeminen ja toinen on jalka paloa. Olen opiskelja ammattikoulu lähihoitaja amisto loviisassa. Minä asun yksi mutta mulla on vanhempien  porvoossa se koska koulu.

Minulle nukun on ihana hyvä koska joka päivä on pakko nuku 8tunti. Minä tykkän opiskella tosi paljon koska on tarkea elämassä. Mulla ei ole mitä stressiä häiritse jos mulla vahan ongelma voin kertoa kuin toinen ihimisiä tai keskusele perhe kanssa,ystäviä ja sitten kaikki lopu. Meille afrikkalainen kultuli ei kuka tarvitse pyskologia. Ruosta minä pidän makaloni,afrikkalainen ruoka.Olen matkustellu eli raista paika. Mulla ei ole mitä tyäkokemus koska olen viella opiskelia mutta joskus minä tekee työ harjoitelu.

kulttuuritanssi

kulttuuritanssi

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Kiinnostava teksti ja upea video!

Hienoa, että arvostat kulttuuria!
mervikuismanen   (06.12.2015 16:13)