This is a free Purot.net wiki
  • View:

Jennin kuva

Valitsin tämän kuvan koska se on kaunis ja herkkä kuva.

Vastasyntynyt vauva nukkuu peitteen päällä, peite on valkoinen missä on punaisia ja keltaisia kukkia. Vaaleanpunainen ruusu on kuvan vasemmassa laidassa, vauva näkyy himmeästi kun ruusu taas on kirkkaammalla. Tausta on keltainen. Kuva on herkkä, iloinen ja rakastava. Tässä kuvassa ruusu on kirkkaasti laitettu kun taas vauva on hieman himmeämpi jolloin huomaa ruusun ensiksi. Ei ole varjostuksia.

Kuva on otettu melko läheltä, ja rajattu että saadaan vauva ja ruusu kuvaan. Herkkä ja kaunis mikään ei ole ihanampaa kun se että vastasyntyneestä vauvasta otetaan kuva. Kuva on myös rauhallinen vauva nukkuu ilman mitään pelkoa tai huolta tulevaisuudesta.

Uskon että kuva voisi olla joko sairaalan synnytysosaston info-lapussa tai ehkä onnittelukortissa. Kyllä tämä kuva sopisi myös neuvolaan. Sanoisin että raskaana olevalle tai juuri synnyttäneelle tämä sopisi hyvin. Kuva viestittää vauvan saantiin ja sitä herkistyttävää oloa kun näet sinun pienen vauvan nukkuvan siinä pienessä sängyssä.

Tämä kuva herättää muistoja ja tunteita pienestä ajasta jolloin lapsi on vastasyntynyt. Se tunne kun saat oman lapsen syliin tai näet sen nukkuvan siinä omassa pienessä korissaan kaikki ne tuoksut vie mukanaan.

https://www.psshp.fi/documents/11427/18250/Hoitoty%C3%B6n+toimintaohjelma+2012-2014+%28pdf%29/31621773-00c3-4949-9116-8f3fe779f163

Tuossa hän nyt on minun pieni mies, olen odottanut häntä yli kymmenen vuotta ja nyt hän on vihdoin täällä. Kaikki se hoito ja menetys tuottivat vihdoin tulossa. Miten hän voi olla noin kaunis kun hän nukkuu, onko hänellä kaikki kunnossa. Onko liian aikaista mennä kotiin kun hän on vasta yhden päivän ikäinen. En olekaan huomannut että miten paljon hän näyttää isoisältään.

Hänestä voi tulla ihan mitä vaan. Miten voi rakastua yhä enemmän joka minuutti kun katson häntä. Mitä jos meistä ei ole tähän tai hänelle sattuu jotakin? Kyllähän toi kätilö sano jotakin jostain avusta jos tulee paha paikka tai lapsi sairastuu. Nyt pitää vaan nauttia jokaisesta hetkestä hänen kanssa. Voi poika rakas et tiedäkään miten onnekkaita me olemme kun saimme sinut elämäämme.heart

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Kuva on suloinen ja teksti helppo lukea!
ellajeea   (25.01.2016 13:06)
 

Suloinen kuva ja ihana tarina.
tinkajeea   (25.01.2016 13:05)
 

Kuvailet todella kauniisti vanhemman näkökulmasta!
mervikuismanen   (25.01.2016 13:03)