This is a free Purot.net wiki
  • View:

Tinkan mediamuistoja

Opin käyttämään tietokonetta, kun pienenä pelasin tallitytöt-heppapelejä, pidin paljon hevosista. Kyseistä peliä oli niin kiva pelata, ettei millään olisi halunnut peliajan päätyttyäkään lopettaa. Tietokone tuli tutuksi myös siten, kun olin mummilla ja sain kirjoittaa hänen koneellaan kaikenlaisia tarinoita.

Nykyään medioista käytän tietokonetta ja kännykkää. Tietokoneella tulee paljon kirjoitettua ja tehtyä erilaisia koulutehtäviä. Kännykkää käytän suurimmaksi osaksi pitääkseni yhteyttä ystäviini ja muihin tärkeisiin henkilöihin, sekä luen erilaisia uutisia.

Pienenä tykkäsin paljon kaikista erillaisista lautapeleistä. Kimble ja choco olivat suosikkipelejäni.

Lempilehteni (ja ainoa) jota lapsena luin oli disney-prinsessat lehti. Se oli mielenkiintoitsta ja mukavaa luettavaa. Plussana siinä tui aina mukana jokin pieni yllätys.

Ihan parasta musiikkia kuulin TITI-nallelta, jo 1-2vuotiaana kiertelin kuuntelemassa häntä. Hyvää musiikkia jota pienenä kuuntelin oli myös Ella ja Aleksi... Lenni lokinpoikanen ja koppakoppa koppakuoriainen oli ihan parhaat biisit koko levyltä.

 

Pienenä minulle ja minun sisaruksilleni luettiin paljon Astrid Lingrenin satukirjoja, kuten vaahteramäen Eemeliä ja Ronja ryövärin tytärtä. Minusta ne olivat hyviä satuja, niitä jaksoi kuunnella pidempiäkin aikoja eikä tarinat käyneet missään vaiheessa tylsiksi tai pitkästyttäviksi.

Lapsena ihan parhain ohjelma oli Anniina Balleriina ! Tykkäsin siitä todella paljon ja sen seuraamisesta teki vieläkin kivempaa se, että itse tanssin vielä silloin balettia.

Muumit oli toinen lempiohjelmmistani, en osaa selittää miksi, mutta ne olivat todella hyviä. En vain koskaan pienenä voinut tajuta miten kaikki muut lapset pelkäsivät muumien mörköä, sillä minusta se oli iso ja suloinen.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

@mervikuismanen Minua kiinnostaa lukea realistisia uutisia ja sellaisia uutisia, joiden avulla voin seurata mitä maailmalla tapahtuu.
tinkajeea   (25.01.2016 13:20)
 

Hienoa!

Mitkä uutiset kiinnostavat sinua eniten ja miksi?
mervikuismanen   (25.01.2016 13:05)