This is a free Purot.net wiki
  • View:

Jonin tarina

Sunnuntai-iltana Loviisan Hoivakoti Eleonorasta katosi asukas.

Asukkaan katoaminen huomattiin, kun herra ei tavalliseen tapaansa tullut nauttimaan iltapalaa muiden asukkaiden kanssa. Vielä ei ole tiedossa kuinka asukas on päässyt huomaamatta ulos hoivakodista.

Kyseessä on 80-vuotias mies, jolla on lievä muistisairaus ja vaikeuksia liikkumisensa kanssa. Herra on pukeutunut mustaan pipoon, harmaaseen villapaitaan ja ruskeisiin housuihin.

Poliisi toivoo, että kaikki havainnot asukkaasta ilmoitettaisiin suoraan numeroon +358454678194

Kymmenen vuotta jaksoin esittää, että minua pitää avustaa asiassa kuin asiassa. Oli se välillä ihan mukavaakin. Olo oli kuin kuninkaalla. Öisin piti sitten salaa treenata, etteivät lihakset täysin surkastuisi tekemättömyyden takia.

Kaikkea kuitenkin jaksaa vain oman aikansa. Hyvä ystäväni kuoli torstai-iltana ja tapaus sai minut ajattelemaan. Olen koko ikäni asunut Korsossa, enkä ole koskaan astunut jalallakaan sen ulkopuolelle. Vaikka olenkin kuullut mahtavia tarinoita paikoista, kuten Kerava ja Koivukylä, niin rohkeuteni ei ole koskaan ennen riitänyt siihen, että lähtisin tutustumaan näihin paikkoihin. Ystävälleni sattuneen tapauksen takia päätin kuitenkin rohkaistua ja lähteä tutkimaan maailmaa. "Kerran sitä eletään!" ajattelin, kun seisoin Korson asemalla odottamassa N-junaa keravalle. Matkani oli alkanut.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.