This is a free Purot.net wiki
  • View:

Tinka

Morjens! Olen 17-vuotias Loviisassa asuva nuori lähihoitaja opiskelija. Perheeseeni kuuluu äiti, iskä, pikkuveli ja kuusi sijoitettua lasta joista enää kolme nuorimmaista asuu meillä. Perheeseeni kuuluu myös villakoira Pepi ja Hevonen Eppu, sekä miltein 15 vuotias akvaariokala. Harrastuksiini kuuluu ratsastus ja pianon soitto.

Vapaa-ajan vietän koulutehtävien, kavereiden, harrastuksieni, sekä autokoulun parissa minkä aloitin tuossa tammikuussa. En jaksaisi millään enää odottaa, että saan oman ajokortin ja pääsen auton rattiin. Pääsisi kulkemaan itsenäisesti minne itse tahdon, säällä kuin säällä.

 

Tykkään matkustella paljon. Olen käynyt mm. Thaimaassa, Turkissa, Espanjassa ainakin seitsemän kertaa, Kreikassa kahdesti, Kyproksella, Pohjois-Afrikassa, Itävallassa, Slovakiassa, Venäjällä ja perus Ruotsissa ja Virossa niin monesti, etten edes muista.

Kesällä tykkään mökkeillä paljon, sielä viihtyykin mukavasti kun mökkimme on ihan meren rannassa.

Tykkään todella paljon kaikesta kynsiin liittyvästä. Tykkään lakata niitä ja tehdä niihin kaikenlaisia kuvioita. Teen itse myös geelikynsiä, joista olen tykännyt todella paljon. Ainut huono puoli vain tässä on se, että en voi käyttää rakennekynsiä ollessani työssäoppimassa.

Lempivärini on sininen, se oli pitkään keltainen mutta jossain vaiheessa tuli vain sellainen kausi, että sinisestä tuli kivempi väri.                                                                                                             Lempiruokani on ehdottomasti lihapullat/lohi ja itse tehty perunamuussi, sekä ''roskaruuista'' tortillat.                                                                                                                                                    Musiikkimausta, niin melkein kaikenlaista tulee kuunneltua, mutta mielelläni kuuntelen hollywood undeadia.

Työkokemusta minulle on kertynyt työssäoppimisieni ja kesätöiden kautta erilaisissa vanhainkodeissa ja päiväkodeissa, sekä lasten parissa muutenkin työskennellessä.

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.